Δοκίμασα τα προϊόντα της Yologiftbag μου ! !



Άργησα λιγάκι αλλά επιτέλους κατάφερα να δοκιμάσω όλα τα προϊόντα που περιείχε η Yologiftbag μου από το υπέροχο Yologift και να σας γράψω τις εντυπώσεις μου.

Αρχικά να σας πω πως τα προϊόντα ήρθαν μέσα σε ένα υπέροχο νεσεσέρ με κάκτους που έχω λατρέψει και το παίρνω σε πολλές εξορμήσεις μαζί μου.
Συνεχίζω με τα προϊόντα. Το νεσεσέρ μέσα περιέχει: 
1 κρέμα ενυδάτωσης και οξυγόνωσης NAOBAY
1 κομμάτι της σειράς Dirty Works περιποίησης σώματος
1 αφρόλουτρο blooming dale 
1 ζευγάρι collagen eye pads 
1 δείγμα Mario Badescu


Πάμε να τα δούμε αναλυτικά: 


Θέλεις ενυδάτωση και οξυγόνωση και ακόμα δεν έχεις βρει την κατάλληλη κρέμα;
Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από την κρέμα ενυδάτωσης και οξυγόνωσης NAOBAY. 
Ενυδατώνει, προστατεύει την επιδερμίδα και θα την κάνει πιο απαλή. 
Απορροφάται άμεσα και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν βάση για το μακιγιάζ σας. 
Χρήση: τοποθετήστε τη πρωί ή βράδυ, σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και λαιμό. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. 


Αναδείξτε το πιο λαμπερό σας βλέμμα με τα Χρυσά patch ματιών με κολλαγόνο.
Στη σύνθεσή τους περιέχουν καθαρό χρυσό & ενεργά δραστικά στοιχεία που ενυδατώνουν άμεσα & αναδομούν την περιοχή των ματιών.
Απομακρύνουν άμεσα τη χρόνια κόπωση & εξαλείφουν λεπτές γραμμές & ρυτίδες, απαλύνουν τους μαύρους κύκλους & τις σακούλες από την πρώτη κιόλας χρήση.
Η ενισχυμένη σύνθεσή τους με κολλαγόνο βοηθά στον κυτταρικό μεταβολισμό & την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των ματιών, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και χαρίζοντας σας ένα ξεκούραστο, νεανικό βλέμμα. 
Χρήση:
1. Καθαρίστε το πρόσωπο και τα μάτια σας καλά, με χλιαρό νερό
2. Ανοίξτε το σακουλάκι και τοποθετήστε τις μάσκες κάτω από τα μάτια σας, ώστε το επάνω μέρος της μάσκας να ακουμπά στο κόκκαλο
3. Πιέστε απαλά τη μάσκα, ώστε να δράσει σαν βεντούζα στο σημείο αυτό & αφήστε τη τουλάχιστον για 15-20 λεπτά ή και περισσότερο.
4. Αφαιρέστε τη μάσκα & καθαρίστε με νερό την περιοχή
5. Κατάλληλη για όλα τα δέρματα, χρησιμοποιήστε την ιδανικά πριν το βραδινό ύπνο ή σε στιγμές χαλάρωσης.


Bath Soak από Dirty Works! 
Αφρόλουτρο Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μανταρινιού, άγριου Τριαντάφυλλου και τις θεραπευτικές ιδιότητες του χαμομηλιού. Βοηθάει στην χαλάρωση και στην ξεκούραση των μυών. 


Ζωντανέψτε το κουρασμένο δέρμα. Ο αναζωογονητικός, χωρίς αλκοόλ γραφίτης τροφοδοτεί τις απολεπιστικές δυνάμεις των εκχυλισμάτων φρέσκου φρούτου για να καθαρίσει απαλά και να αναζωογονήσει το δέρμα.
Η αλόη και η Linden παρέχουν χαλαρωτικά οφέλη όπως τα άλφα υδροξυ οξέα (που απαντώνται φυσικά στα εκχυλίσματα Grapefruit και Λεμόνι) συμβάλλουν στη βελτίωση της φωτεινότητας και στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών.
Δύο φορές την ημέρα μετά τον καθαρισμό, εφαρμόστε στο δέρμα με μια βαμβακερή σφαίρα ή μαξιλάρι. Σκουπίστε, προς τα έξω κινήσεις μέχρι το βαμβάκι να βγει καθαρό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Εάν το προϊόν εισχωρήσει στα μάτια, ξεπλύνετε καλά με νερό.


Shower gel με αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και αποξηραμένου γαρύφαλλου, φυσικά εκχυλίσματα αλόης και ουδέτερο pH για το δέρμα. Η σύνθεσή του με ενεργά και ενυδατικά συστατικά δημιουργεί πλούσιο αφρό και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις