Μοναδικά προϊόντα από το Femme Fatale!


Πριν λίγες μέρες δέχτηκα ένα μοναδικό Gift Box από το κατάστημα Femme Fatale με υπέροχα προϊόντα.


Τι περιελάμβανε;;

1. Ένα Body Scrub απολεπιστικό gel σώματος, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων. Προστατεύει την δομή της επιδερμίδας, αφήνοντάς την λεία και απαλή,  καθαρίζει και απολεπίζει απαλά απομακρύνοντας τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό και μία Hand & Body cream ενυδατική κρέμα σώματος η οποία εφαρμόζεται εύκολα γλιστρώντας απαλά στην επιδερμίδα, απορροφάται εύκολα με άρωμα καραμέλα βουτύρου από την εταιρεία KueshiΤα καλλυντικά σώματος Kueshi περιέχουν οργανική ALOE VERA, η οποία είναι γνωστή για την ικανότητα της να ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος. Επίσης αναζωογονούν και τονώνουν το δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Από την πρώτη κιόλας χρήση σου δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνηση που διαρκεί.
Το Body Scrub εφαρμόζεται σε νωπό δέρμα και τρίψτε απαλά, δουλέψτε το μέχρι να αφροποιηθεί και ξεβγάλετε. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.


 2. Ένα Sugar Hand and Body Scrub από την εταιρεία NFP Care products. Scrub για τα χέρια και το σώμα με ζάχαρη και κόκκους από καρύδα, απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα και λειαίνει ιδανικά την επιδερμίδα. Το σύμπλεγμα από έλαιο ροδάκινου, καστορέλαιου και ελαίου αβοκάντο αφήνουν το δέρμα εξαιρετικά απαλό και ενυδατωμένο. Η επιδερμίδα αποκτά λαμπερή όψη ενώ το δροσερό του άρωμα χαρίζει ενέργεια και αναζωογόνηση. 
Χρήση: Εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα (πόδια) κάνοντας μασάζ  για λίγα λεπτά και ξεβγάλετε. 


3. Τέλος ένα καταπληκτικό Μatte lipstic n393 από την εταιρεία Elixir. Χάρη στην απαλή σαν μετάξι σύνθεση του, θα σου δώσει ένα εκπληκτικό ματ αποτέλεσμα.
Με εκπληκτική αντοχή, ελαφρύ και ευχάριστα κρεμώδη, δεν στεγνώνει ούτε σπάει.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω θερμά το κατάστημα Femme Fatale για την εμπιστοσύνη του και να σας προτρέψω να επισκεφθείτε ένα κατάστημα, καθώς τα προϊόντα και φυσικά οι τιμές του θα σας εκπλήξουν.
Καλή συνέχεια σε όλους! 
Μέχρι την επόμενη φορά να χαμογελάτε και να φροντίζετε πάνω από όλα εσάς!!!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις